Sweatshirt Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sweatshirt Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Özellikle 1990’lı yılların sokak stili rüzgarından sonra, kapüşon detaylı sweatshirtler büyük bir ilgi görmüştür. Son yıllarda kış ve sonbahar mevsiminde, spor giyim ve günlük giyimde sokak tarzını yansıtan yegane parçalar olarak karşımıza çıkarlar. Fakat insanların birçoğunda, özellikle erkeklerde, sweatshirtlerin hangi kıyafetlerle kombinleyeceği ve nasıl giyeceği hakkında bazı soru işaretleri vardır. İşte, sweatshirt alırken nelere dikkat etmeliyiz, sweatshirtlerde nasıl bir kombin yapabiliriz gibi birçok sorunun cevabı yazımızın devamında…

Sweatshirt, özellikle erkekler için çok fazla vakit ayırmak istemeyen insanların tercihi olarak anılır. Fakat bu yanlış bir algıdır. Sweatshirtler soğuk ayların vazgeçilmez parçalarından olup aynı zamanda, seçilirken dikkat edilmesi gereken birçok hususu barındırır. Daha konforlu bir kombin yaratmak ve konforu şıklıkla birleştirmek için bu hususlara dikkat etmek önemlidir. İşte, o hususlar…

Beden Seçimi

Beden seçimine büyük önem vermelisiniz. Her kıyafette olduğu gibi sweatshirt seçerken de bedeninize tam olan bir sweatshirt seçimi yapmalısınız. Tabii ki stil olarak regular ya da oversize sweatshirtler size doğal olarak bol gelecektir. Fakat o sweatshirtlerin kesimi bol olduğundan üstünüzde, emanet durmayacak gayet şık olacaktır. 

Kilo probleminiz varsa, özellikle oversize gibi kesimlere yönelebilir ya da bol giyinebilirsiniz. Bu sayede, kilolarınız belli olmayacaktır. Seçim yaparken, beden konusunda yapılan hatalardan birisi de uzun seçim yapmaktır. Sweatshirtler, üzerinize giydiğinizde ne uzun ne de kısa olmalıdır. Tam ve standart bir uzunlukta olması gerekir. Bu sayede, sweatshirt üstünüzde tam size göre duracaktır.

Her bedene uygun sweatshirtlerimiz ile Modafethi olarak satışlarımıza devam ediyoruz. Kalıplarımız tam kalıplar olup ürünlerimiz, kesimi sayesinde gayet rahattır. Ayrıca oversize seçenekleriyle sokak ruhunu üstünüzde taşıyabilirsiniz. Geniş beden aralığımız sayesinde kendinize en uygun bedeni seçebilirsiniz.

Omuzlara Dikkat

Omuzlar, bu parçaların en önemli noktaları olarak dikkat çeker. Özellikle, soğuk aylarda giyildiğinden ötürü, içine ya da dışına farklı parçalar giyeceğinizden hareket kabiliyetiniz bir hayli azalacaktır. Omuzları sıkı bir seçim yaptığınızda hareket kabiliyetiniz ekstra kısıtlanacaktır. Bu parçalar, özellikle konfor açısından tercih edildiğinden ötürü, omuz seçimini hatalı yapmak bu niteliğini ortadan kaldıracaktır. Bu yüzden omuz yapısı ne oturan ne de bol olan bir sweatshirt tercihi yapmak hem görüntü hem de konfor için önemli bir noktadır. 

Erkek Sweatshirt ürünlerimizi incelemek ister misiniz?

Nerelerde Giydiğinize Dikkat

Sweatshirtler, nerelerde giyildiğine göre değişiklik gösterebilen niteliklere sahiptir. Özellikle spor için giyilen bu parçaların, bu amaçla giyildiğinde kumaş yapısı önemli olacaktır. Organik pamuk ve viskon kumaş gibi terlemeyi önleyen ve teri emen kumaşları tercih etmek, spor faaliyetlerinde daha rahat ve daha sağlıklı olmanızı sağlayacaktır. Aksi takdirde polyester gibi petrol ürünü kumaşlar tercih ettiğinizde hem daha fazla terleyecek hem de sağlıksız bir spor süreci geçireceksiniz. Bu yüzden nerede giyeceğinize göre bir sweatshirt seçmek önemlidir.

Klasik tasarımlardan spor tasarımlara varıncaya kadar birçok sweatshirt seçeneğiyle Modafethi olarak hizmet veriyoruz. Ürün çeşitliliğimiz, her nevi anlayışa uygun olarak mağazamızda yer alıyor.

Mevsime Göre Sweatshirt

Mevsime göre değişen kumaşlara ya da yapıya sahip sweatshirt tercihinde bulunmak, konforunuz açısından büyük önem taşır. Kumaş tercihi yaparken sıklıkla giyeceğiniz mevsimi hesaba katmak önemlidir. Örneğin, kışın daha çok giyeceğiniz bir sweatshirtün içinin şardonlu olması daha sıcak tutacaktır. Bu da konforunuzu artıran bir husustur. 

Kapüşon detayları da soğuk ve yağmurlu sonbahar aylarında, vazgeçilmez parçalardan birisi olabilir. Kapüşonu sayesinde ıslanmaktan kurtulur, aynı zamanda kulak, ense ve boynunuzu soğuktan korursunuz. Duştan sonra dışarı çıkmanız gereken durumlarda da kurtarıcı gibi imdadınıza yetişen yegane parçalardır. 

Renk Seçimi

Hangi parçalarla kombinlendiğine göre değişiklik gösteren bir unsur olarak karşımıza çıkan sweatshirtlerde renk konusu önemlidir. Renkli bir ceketin içine doğal olarak renkli bir parça tercih etmemelisiniz. Bunun yanında, sade bir ceketle de sade bir parça boğucu olabilir. Renk ve desenleri pantolon, ayakkabı ve mevsimine göre montunuzla uyumlu hale getirmek şıklığınıza şıklık katacak önemli bir detaydır. 

Ayrıca bu noktada, renkli sweatshirtlerde, yıkamadan sonra solma yapmayacağını garanti eden firmalardan alışveriş yapmak da önemlidir. İşte bu alanda hizmet veren Modafethi olarak sweatshirtlerimiz herhangi bir renk solmasına maruz kalmaz.

Sweatshirt ile Nasıl Fark Yaratırsınız?

Sweatshirtler standart tasarımlara sahip parçalar olduğundan geleneksel anlamda şıklığı yakalamak biraz zor olabilir. Genellikle konfor ve rahatlık için tercih edilen bu parçaları birkaç ufak dokunuşla şık hale getirmek mümkün. Sadece spor giyimin değil, günlük giyimin de sokak stilini bu ufak dokunuşlarla yansıtabilirsiniz.

Kotlarla kombinlenebilen klasik ve sade renklerde sweatshirtler ile günlük yaşamanızda sıcaklık, konfor ve şıklığı bir arada yakalamanız mümkündür. Sokakta, okulda ve işte, günlük yaşamın getirdiği her yere uygun olarak kotların üzerine giyebilirsiniz. Fakat dikkat etmeniz gereken bir nokta, fazla renkli bir sweatshirt tercihinde bulunacaksanız, onun renklerini yakalayan bir ayakkabı tercihi yapmak, kombininizi süsleyecek müthiş bir detaydır. 

Büyük zincir kolyelerle birlikte giyilen sweatshirtler ile sokak stilinin serseri havasını yakalayabilirsiniz. Bunun yanında sade renklerde sweatshirt tercihi yapıyorsanız, bu kolyeler kombinlere renk katacaktır. Kolyeleri de tamamlayan bileklik ya da yüzükler de kullanabilirsiniz. Onlar da kombininize ufak dokunuşlar yapacak nadide parçalardandır. 

Dar sweatshirtler tercih ediyorsanız bunları kombinlemenin birkaç ufak detayı vardır. Üstüne giyeceğiniz bol ceketlerle fark yaratmanız mümkün. Özellikle, ekoseli ve çizgili ceketlerle sade tasarıma sahip sweatshirtlerinizi, kombinlediğinizde dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Çünkü ceketin çizgileri ve ekoseleri, sweatshirtlerinizin o sadeliğini alacak ve farklılık yaratacaktır.

Farklılık yaratmanın en temel yollarından birisi de kapüşon detaylarıdır. Kapüşon detayı, üzerine kapüşonsuz bir mont yada yelek giyildiği zaman, cekete de farklı bir hava katmasıyla bilinir. Siz de kapüşonlu sweatshirtler tercih ederek kombinlerinizde farklılık yaratabilir ve sokak rahatlığına erişebilirsiniz.

Okul havasını yakalamak istiyorsanız bol sweatshirtler tercih edebilirsiniz. Bunların içine giyeceğiniz gömlekler ve üzerine giyeceğiniz bomber ceketlerle, kolej havasını yakalamanız mümkün. Böylece genç stili yakalayacak ve konforlu bir gün geçireceksiniz.

Kol detayları geniş, volanlı ve seyyar olan sweatshirtler ile hareketli bir kombin yaratmanız mümkün. Genellikle kadınların tercihi olan volan, erkek kombinlerine de yakışan bir unsur olarak dikkat çeker. Bu noktada kombinlerinize renk katmak ve hareketlilik kazandırmak için bu tarz kesimlere yönelebilirsiniz.

Modafethi Sweatshirt

Modafethi sweatshirtleri, bütün beden kalıplarında üretimini sağlarken aynı zamanda farklı kesim seçeneklerini de barındırır. Bu sayede hem regular hem slim fit hem de oversize seçeneklerine göz atabilirsiniz. Yarım fermuarlı, kapüşonlu ya da cep detaylı ürünlerimiz mevcuttur. Bu anlamda mağazamız, ürün çeşitliliği açısından geniş bir skalaya sahiptir. Hem sokak stilini yansıtan günlük giyim için klasik tasarımlar, hem de spor konforuna erişebileceğiniz spor tasarımlarla şıklığınızı Modafethi ile yakalamalısınız.

Kumaşlarının kaliteli yapısı ve organik pamuk tercihiyle herhangi bir sentetik kumaşa gerek kalmadan ürünlerini, sizlere sunar. Bu anlamda, kaliteyle birlikte şıklık ve rahatlığı yakalamak Modafethi ile mümkün.

Etiketler: erkek sweatshirt seçimi
Ekim 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR