Kış Mevsimi için Erkek Giyim Önerileri

Kış Mevsimi için Erkek Giyim Önerileri

Her geçen gün modanın büyük bir hızla gelişiyor ve değişiyor oluşu ile birlikte yeni giyim tarzları ortaya çıkarak, eski tarzların yerini yenilerinin almasına olanak sağlıyor. Dolayısı ile moda sektörünün sahip olduğu kıyafet çeşitliliği ve zenginliği durmaksızın bir artış gösteriyor. Bu durumun bir getirisi olarak da insanlara pek çok farklı kıyafet seçeneği sunulmuş oluyor ve öte yandan da ortaya farklı giyim tarzları çıkıyor. Moda sektörü durağan bir yapıya sahip olmadığından ötürü her an bir yenilenme içerisinde olup kendini geliştirmeye yönelik ilerliyor. Erkek modası üzerinde de elbette bu durumun yansımalarını görmek hiç de zor değil. Erkeklerin giyimlerinde tercih edebilecekleri ayrı ayrı birçok parça bulunurken aynı zamanda da kendi tarzlarını yaratmak için geniş bir tercih seçenekleri var. Öte yandan gelişen teknoloji ve değişen fikirler sonucunda erkeklerin modaya duyduğu ilginin her geçen gün artıyor olması, modayı daha yakından takip ederek ona uygun giyinmelerini gündeme getiriyor. Bu durum, modacıların da erkek giyimi konusunda tasarım ve üretimlerinde zenginleştirmeler yaparak, müşterilerine daha fazla giyim seçeneği sunmasına olanak sağlamış durumda. Mevsimlere bağlı olarak erkeklerin tercih edebilecekleri parçalar da elbette değişiklik gösteriyor. Bu noktada da yaklaşan kış mevsimini göz önünde bulundurmak ve hem mevsime hem de modaya uygun giyinebilmek için hazırlık yapmakta fayda olacak. Çünkü doğru parçalar olduğu takdirde uyumlu ve aynı zamanda da şık bir görüntü elde etmek hiç de zor değil. Bu noktada bizler de size yardımcı olabilmek adında yaklaşan kış mevsimini de göz önüne alarak erkek giyimde nelerin tercih edilebileceğini sizler için bu yazımızda derledik.

Kış Mevsiminde Tercih Edilebilecek Renkler

Kış mevsiminde havayı da göz önüne alarak tercih edilebilecek parça sayısı diğer mevsimlere oranla daha az olabilir. Çünkü hem soğuktan etkilenmemek hem de şık bir görünüm elde etmek zor gibi gözükebilir. Ancak bu noktada sizlere yardımcı olarak bu sorununuzu ortadan kaldıracağız. Kış mevsiminin en tercih edilen renkleri gri, siyah ya da kahverengi tonları olarak karşımıza çıkıyor. Bu noktada renkli kazaklar ya da süveterler kullanarak daha dikkat çekici bir görüntü yakalayabilirsiniz. Sarı ve mavi gibi hem hoş gözüken hem de uyumlu olan renkleri kullanabilirsiniz. Ancak bu tarz renkleri kıyafetlerinizde kullanmayı sevmiyorsanız yine de canlılık arıyorsanız pastel tonlar yardımınıza koşacaktır.  Yine aynı şekilde haki tonları da kış aylarında erkeklerin en tercih ettikleri renkler arasında yer alarak kombinlerin tamamlayıcı parçaları oluyor. Dolayısı ile de bu renk tonlarına sahip kıyafetleri rahatlıkla kullanabilir ve hem şık hem de dikkat çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Sweatshirt Kombinleri

Kış aylarının vazgeçilmezi olan sweatshirtler, soğuktan korunmanıza yardımcı olurken öte yandan da oldukça şık bir görüntüye sahip olmanızda etkili olur. Erkekler için de durum aynı. Pek çok kişi tarafından sweatshirtler hem klasik hem de spor bir bakış kazanmak için tercih edilebilir. Oversize sweatshirtler bu kış da diğerlerinde olduğu gibi çok moda ve rahatlıkla hem mevsime hem de ortama uyum sağlaması hayli kolay. Bu sayede de fazla zahmete girmeden dikkat çekmek mümkün. Renkli kıyafet tercihleri de bu seneye damga vuran seçeneklerden biri. Bu noktada ten renginize uygun ve sevdiğiniz renkleri barındıran sweatshirtleri gardırobunuzda bulundurmanızda fayda var. Bu renkler arasında bej ve toprak tonlarının olmasının size çok daha ayrı bir hava katacağını da aklınızda bulundurun. 

Kapüşonlu modelleri tercih etmeyen kişiler için ise bisiklet yaka olan seçenekler tercih edilebilir. Bu seçenekler sayesinde sweatshirt modasına siz de ayak uydurabilir ve aynı zamanda da farklı bir tarz elde edebilirsiniz. Bisiklet yaka modellerin üstüne bir ceket ya da içine bir gömlek giyerek sweatshirtün daha da ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz. 

Erkek Sweatshirt ürünlerimizi incelemek ister misiniz?

Baskılı sweatshirtler geçtiğimiz kış en tercih edilen modelleri oluşturuyordu ve pek çok erkeğin de ilk seçeneğiydi. Bu yıl ise bu moda değişerek yerini daha düz modellere bıraktı ancak ön plana çıkan ise renkler oldu. Bu noktada da bu düz modellerin nasıl ön plana çıkarılabileceği gündeme geldi. Çeşitli aksesuar ya da ayakkabıların kullanılması hem sade hem de tarz bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır. Eğer baskılı modelleri yine kullanmak istiyorsanız da sırt baskılı olan seçenekleri tercih edebilirsiniz. Ancak bu noktada elbette renk uyumunu göz önüne alın ve hem ten renginize hem de genel giyim tarzınıza uygun olan bir model bulmaya çalışın. 

Mont Seçenekleri

Kış mevsiminin elbette vazgeçilmezi olan montlar, doğru parçaları seçtiğiniz takdirde çok şık bir görüntü yakalamanıza yardımcı olabilir. Soğuktan korunurken tarz görünmek de sandığınız kadar zor değil. Bu noktada uzun montlar tercih etmek bu yılın da modası. Elbette renkli tercihler yapmak montlar için de aynı öneme sahip. Yeşil, bej ya da mavi tonlarını montlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Şişme yelek ve montlar için ise; kısa, bel kısmı büzgülü olan seçenekler boyunuzu daha uzun göstermenize de yardımcı olur ve farklı bir tarz oluşturarak ön plana çıkmanızı sağlar. 

Erkek Mont ürünlerimizi incelemek ister misiniz?

Kaşe kabanlar her yıl olduğu gibi bu senenin de modası olarak gündemde ve en kurtarıcı parçalar arasında yer almaya devam etmekte. Dolayısı ile de gardırobunuzda hem renk hem de görünüm olarak size uygun olan ve beğendiğiniz bir parçanın olması kombin yapma noktasında işinizi bir hayli kolaylaştıracaktır. Bu sayede görünümünüz sayesinde kolaylıkla bir ofis şıklığı yakalayabilir ve hem klasik bir bakış kazanırken hem de soğutan korunabilirsiniz.

Tarz Hırkalar

Kış ayları kıyafet seçeneği açısından pek çok kişi için zor görünebilir ancak farklı parçalarla tarz oluşturmak ve dikkat çekici bir görüntü yakalamak sanılanın aksine hiç de zor değil. Bu farklı tarzı erkekler de elbette kolaylıkla yakalayabilir. Bu noktada hırka seçenekleri size yardımcı olacaktır. Birkaç yılın modası olan büyük düğmeli hırkalar bu sene de yine aynı şekilde gardıroplarda yerini alabilir. Eğer siz de bu modaya uyum sağlamak isterseniz uzun ve salaş görünümlü hırkalardan yana tercihlerinizi yapabilirsiniz. Düğmeli hırka modelleri ilginizi çekmiyorsa düğmesiz, salaş ve uzun hırkalar da yine aynı etkiyi size sağlayacaktır. Bu hırkaları dar kesim pantolonlar ve paçaları büzgülü eşofman altları ile kombinleyebilirsiniz. Ancak bu noktada tercih edeceğiniz renklerin hem ten renginize uyum sağlamasına hem de birbirleri ile güzel bir görüntü açığa çıkarmalarına dikkat etmenizde fayda var. 

Aksesuarın Şıklığı 

Kombin yapmak bakıldığında zor ve zaman isteyen bir iş gibi görünebilir ancak doğru parçaları bulmak ve kullanmak sanıldığı kadar zor değil. Kendinize ve tarzınıza uygun olanı seçmek için elbette ilk önce ne istediğinizi bilmek gerekli. Sonrasında ise işiniz kesinlikle çok kolay olacak. Kış mevsimi için de durum aynı şekilde. Erkeklerin günümüzde soğuk havalarda tercih edebilecekleri pek çok farklı giysi seçeneği bulunuyor. Dolayısı ile de bir tarz yakalamaları oldukça kolay. Bu noktada farklılık yaratmak isteyen kişiler için aksesuarlar ise ilk ve en etkili olan tercih. Kıyafetleri çok daha farklı bir boyuta taşıyarak daha dikkat çekici bir hale gelmelerine yardımcı olmakta aksesuarlar size yardımcı olacak diyebiliriz. Bu farklı görünümü kemer, saat ya da kolyeler ile elde edebilirsiniz. Ancak bu noktada da elbette kıyafet, ten rengi, aksesuar ve tarz uyumu son derece önem taşıyor. Tercih etmeyi düşündüğünüz aksesuarların siz ve görünüşünüzle bir bütün oluşturmasını sağlamak için doğru seçeneklere yönelmenizde fayda var. Öte yandan renk açısından da bakıldığında göz yormayan bir bakış kazanmak adına uyum sağlayan tonları kıyafet ve aksesuarlarınızda tercih edebilirsiniz.

Etiketler: kış mevsimi
Eylül 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR