Erkekler için Aksesuar Önerileri

Erkek Aksesuar Önerileri

Erkek giyimde şıklığınızı tamamlamak için tarzınıza uygun aksesuarlar seçmeniz hem modern hem de özenli bir görünüme yardımcı olacaktır. Kadın giyimde oldukça önemli bir yere sahip olan aksesuar kullanımı son yıllarda erkek giyim modasında da önemli bir yer tutmaya başlamıştır. Günlük giyimde de iş yaşamında da şık bir toplantı yada davete giderken de kıyafetleri şık aksesuarlarla tamamlamak oldukça şık bir görünüm yaratılmasına yardımcı olmaktadır. Ayrıca aksesuarlarda kullanacağınız kişisel öğeler de yine özgün bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olacaktır.

Modafethi kendi tarzı ile son derece uyumlu güneş gözlüğü ve kolye gibi pek çok aksesuarı çeşitleriyle sizlere sunmaktadır. Tarzınıza en uygun aksesuarları seçmenizde yardımcı olabilmek için ürünlerimizden ve kullanım alanlarından da bahsedelim.

UV Korumalı Erkek Güneş Gözlüğü

Güneş gözlüğü tarzı tamamlayan en özel aksesuarlardan biridir. Güneş gözlüğü şekil ve renkleri pek çok farklı giyim tarzına göre kombin yapılabilir. Sadece yaz mevsimi ve güneşli havalarda değil, kış mevsiminde de tarzınızı tamamlamak için güneş gözlüklerini kullanabilirsiniz. Sitemizde birbirinden farklı onlarca erkek güneş gözlüğü seçeneğimiz bulunmaktadır. Her birinin ortak özelliği CE belgesine sahip, Uv korumalı cam kullanılıyor olmasıdır. Böylece göz sağlığınızı tehlikeye atmadan kaliteli güneş gözlüğü de kullanabilirsiniz. Sitemizden sipariş edilen tüm güneş gözlüğü ürünlerimiz orjinal kutusunda gönderilmektedir.

Yuvarlak, oval, kare, dikdörtgen, ince çerçeve, kemik çerçeve gibi pek çok çerçeve özelliği bulunan güneş gözlüklerimiz içerisinden yüzünüzün şekline göre tercihte bulunabilir ve size en çok yakışacak modeli seçebilirsiniz. Özellikle renkli cam seçeneği olan modellerimizde de günlük kombin renklerinizle uyumlandırarak şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Erkek Güneş Gözlüğü seçeneklerimizi incelemek ister misiniz?

Mavi Işık Korumalı Erkek Güneş Gözlüğü

Büyük bir çoğunluğumuz neredeyse uyanık kaldığımız tüm zamanı bilgisayar yada mobil cihazlarla çalışarak geçiriyoruz. Hal böyle olunca gözler gün içerisinde çok çabuk yoruluyor ve ağrı, kuruluk, yaşarma gibi problemler de görülebiliyor. Bu yüzden özellikle ekran başında çalışırken yada sosyal zaman geçirirken mavi ışık korumalı gözlük kullanmak, ekranın gözlere verdiği hasarı engelleyecektir. Ekran başına geçtiğinizde düzenli mavi ışık korumalı gözlük kullanımında zaman içerisinde gözlerinizdeki yanma ve yorgunluk hissi zamanla azalacak ve gün sonunda gözlerinizi ekranın verdiği zararlı ışınlardan da korumuş olacaksınız.

Tabii bu gözlüklerin yine kaliteli camlara sahip olması gerekir. Mavi ışık koruması testinden başarıyla geçen gözlüklerimizin camları yine CE belgeli ve üst kalite olarak sizlere sunulmaktadır. Gözlük çerçevesi ise oldukça hafif malzemeden üretilmiştir ve yüzünüzde ağırlık da yaratmadan kolay kullanım imkanına sahip olmanızı sağlar.

Taşlı Bar Zincir Kolye

Spor ve günlük tüm kombinlerle uyum sağlayacak zarif bir kolyedir. Taşlı uç şık bir hava yaratır. Rose, gold ve gümüş renk seçenekleriyle sitemizde sunulan ürünlerimizde sipariş verirken renk tercihinizi belirtebilirsiniz.

Metal Uçlu Zincir Kolye

Kolye ucu olarak oldukça özgün figürler kullandığımız kolyelerimizi sevdiklerinize hediye olarak da sunabilirsiniz. Gümüş, antrasit, gold ve rose renk seçeneklerinde pek çok farklı uç şekli bulunan kolyelerimiz çelik üretim olduğundan kararma yapmaz. Parfüm ve benzeri kimyasallarla da temas etmemesi kaydıyla uzun yıllar parıltısını kaybetmeden kullanım yapabilirsiniz.

Erkek İnci Kolye

Policarbon özelliğinde inci görünümlü kolyemiz gümüş renkte üretilmiştir. Genellikle daha klasik giyim ürünleriyle tercih edildiğinde oldukça şık ve farklı bir görünüm sunar. Renk değişikliği gibi problemler yaşamamak için kimyasal maddelerle temas etmemesine özen göstererek uzun yıllar kalitesini kaybetmeden kullanım yapabilirsiniz.

Erkek Kolye ürünlerimizi incelemek ister misiniz?

Zincir Kolye

Erkek zincir kolyeler geçmiş yıla damgasını vurduğu gibi gelecek yılda da tercih edilebilirliğini koruyacak gibi görünüyor. Zincir kolyeler ince, kalın, kısa ve uzun olmak üzere pek çok seçeneğe sahip olduğundan hem spor giyim ürünleri hem de şık giyim ürünleriyle kolaylıkla tercih edilebilmektedir. Farklı kalınlık ve farklı renklerde satışa sunulan zincir kolyelerden kendi tarzınıza uygun olanını seçebilir, isterseniz uyumlu aksesuarları birbirleriyle kombinleyebilirsiniz.

Yalnızca düz zincirlerden ziyade uç aksesuarı da bulunan kolyeler tercih ediyorsanız geometrik uç detaylı kolyelerimizden de tercih edebilirsiniz.

Doğal Taş Kolye

Doğal taş kolyeler şık ve tarz duruşlarının yanı sıra kişiye ruhsal dinginlik verir ve motivasyon da yaratırlar. Pek çok farklı renk ve farklı doğal taş kullanılarak oluşturulan doğal taş kullanılan kolyelerimizdeki gümüş rengi kısımlar paslanmaz çelik malzeme kullanılmıştır ve kararma yapmaz. Farklı uç ve renk seçenekleri de bulunan doğal taş kolyelerimiz bu sezonun en moda aksesuarları arasında yerini alır.

Doğal taş kolyeler daha büyük yada daha küçük taş seçenekleri kullanılarak farklı modellerde oluşturulmuştur.

Kral Zincir Kolye

Sade zincirlerden ziyade bir obje barındıran kolyeleri tercih ediyorsanız pek çok farklı aksesuar ve renk seçeneğimiz bulunmaktadır. Kral, tüfek, medusa, ay-yıldız, sarmaşık, barış, dumbell, boks eldiveni, aslan, thor, hançer, kalp, geometrik, pusula, tüy, geometrik desenler ve daha pek çok öğe kullandığımız zincir uçlu kolyelerimizle günün her günü için ayrı bir aksesuar kullanabilirsiniz. 

Erkek İtalyan Zincir Kolye

Özellikle spor tarzda giyinmeyi seviyorsanız sıfır yaka tshirt ve sweatshirtlerle italyan zincir kolyeler çok şık bir görünüm oluşturacaktır. Kalın ve ince italyan zincir kolyeler farklı renk seçenekleriyle sitemizde satıştadır. İki boyutlu kullanım yaparak da farklı bir tarz yaratabilirsiniz.

Burgu Zincir Kolye

Aksesuar kullanırken kalın ve kendini belli eden öğelerden hoşlanıyorsanız burgu zincir kolyeleri tercih etmeniz tarzınıza daha uygun olacaktır. Gümüş, altın ve antrasit renginde ürettiğimiz burgu zincir kolyelerimizin her birini farklı renk kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz.

Aksesuar Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Seçeceğiniz aksesuarlar hem giyim tarzınızla bir uyum içerisinde olmalı; hem de kullanacağınız vücut bölgesi için vücut yapınıza uygun olmalıdır. Sadece tarz değil renk uyumu olarak da üzerinde görünecek renklere uygun seçimler yapmanızda da fayda var.

Güneş Gözlüğü Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Her insanın yüz yapısı elbette ki birbirinden farklı olacaktır. Bir güneş gözlüğünü çok beğenmiş olabilirsiniz; ancak bu gözlük yüz yapınıza uygun değilse hoş bir görünüm oluşturmayacaktır. Öncelikle gözlüğün camlarının kaliteli, CE belgeli ve UV filtreli olduğundan emin olmalısınız. Kalitesiz bir gözlük görme yetinizi de etkileyecek ve gün içerisinde huzurunuzu kaçıracaktır. Yüz ölçüleriniz ve yüz şeklinize uygun bir çerçeve modeli ve yine rahat kullanım için buna göre bir cam rengi seçmelisiniz.

Kolye Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Kolye kullanımı yapmayı seviyorsanız kolye sizin daimi aksesuarınız olabilir. Ancak kolyenin kalınlığı ve uzunluğunu kendi vücut yapınıza göre seçmelisiniz. Yapılı ve uzun boylu kişilerde boy olarak uzun kolyeler daha iyi görünürken, kısa boylu kişilerde görünüm olarak bütünlük oluşturmayacaktır. Aynı zamanda eğer giyim tarzınız fazla klasikse, kolye seçeneklerini klasik giyim tarzına göre belirlemeniz de doğru olacaktır. Tabii ki kolye seçimi yaparken kolyenizin üretildiği malzeme de oldukça önemlidir. Paslanmaz çelik materyaller su temasında bir bozulma olmadan uzun yıllar parlaklığını koruyabilir ve kararma da yapmaz. Kullanım koşullarına uygun şekilde parfüm yada diğer kimyasallardan sakınarak kullandığınızda uzun yıllar aynı kalite ve parlaklıkta kullanmaya devam edebilirsiniz.

Modafethi.com üzerinde sınırsız erkek aksesuar seçeneğini sizlere sunmaktayız. Giyim ürünlerimizde gösterdiğimiz tüm özeni aksesuar bölümümüzde de gösteriyoruz. Sizlere en kaliteli, en uzun ömürlü ve en tarz aksesuar modellerini sunuyoruz.

Etiketler: erkek aksesuar
Aralık 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR