Eşofman Altı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Eşofman Altı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Günlük hayatın vazgeçilmez kombinlerinden olan eşofmanlar, özellikle son yıllarda konfor isteyen erkeklerin tercihi olarak karşımıza çıkıyor. Bu anlamda sadece spor yaparken giyildiği düşünülen eşofman, özellikle 90’lı yılların modasıyla birlikte günümüze kadar gelen bir serüvene eşlik ediyor. Gerek evde gerek günlük hayatta gerekse sporda, konfor ve rahatlığın vazgeçilmez parçalarından olan eşofman, şıklığı da bunlarla birlikte karşılayan bir parça. Özellikle spor giyim ve sokak giyimi birleştiren bu parçalar, birçok model ve tipte olabiliyor. Fakat erkeklerin özellikle tercihi eşofman altı modelleri oluyor. Eşofman altları, Lastik paçalı, normal paçalı, slim fit veya standart kesim modeller gibi farklı skalalarda karşımıza çıkıyor. Fakat bu eşofman seçimlerinde, ya da kombin yaparken erkeklerin akıllarında bazı soru işaretleri oluyor. Uzun ömür demek satın alırken dikkat etmek demek olduğundan ötürü, yazımızda bu konuya değineceğiz. Sizler için eşofman altı seçiminde nelere dikkat etmeniz gerektiğini, bunlara dikkat ettiğiniz taktirde ne gibi avantajlar ve ne kadar bir kullanım ömrü yakalayacağınızdan bahsedeceğiz. İşte detaylar…

Eşofman altı, erkekler tarafından genellikle konfor ve rahatlığı için tercih edilse de satın alırken doğru hususlara dikkat ederek ve doğru kıyafetlerle kombinleyerek üst düzey bir şıklığa da zemin hazırlıyor. Özellikle kullanım alanlarındaki geniş çeşitlilikle birlikte, farklı modelleriyle erkeklere hitap eden eşofman altı seçimi, dikkat edilecek birçok konuyu içerisinde barındırıyor.

İlk olarak dikkat edilmesi gereken nokta, eşofman altının giyileceği amaç bağlamıdır. Hangi mevsimlerde, kış aylarında mı yaz aylarında mı, spor amaçlı mı günlük kullanım amaçlı mı ya da açık havalarda mı kapalı havalarda mı giyileceği önem teşkil ediyor. Çünkü özellikle yağmurlu havalarda giyilecek eşofmanların pamuklu değil paraşüt model eşofmanlar olması gerektiği gibi konular başta geliyor. Bu anlamda, pamuklu bir kumaş, yağmur suyunu emeceği için, sizi üşütecek ve konforunuzu düşürecektir. Bu anlamda yağmur suyunu emmeyen ve kaydırma özelliği bulunan bir paraşüt model eşofman altı seçmek daha doğru olacaktır. Sadece kumaş türü değil, renginden modeline kadar birçok konuda dikkat edilmesi gerekenleri sizler için derledik.

Erkek Eşofman Altı ve Alt Giyim ürünlerimizi incelemek ister misiniz?

Eşofman Kumaşı 

Eşofman kumaşı, kullanım alanları dahil, birçok konuda önemlidir. Özellikle spor yaparken pamuklu ya da viskon kumaş eşofman altı seçimi yapmak, ter emilimi için gereklidir. Naylon ya da paraşüt kumaş gibi aksi bir seçimde, teriniz üstünüzde kuruyacaktır. Kıyafet tarafından emilmeyen ter, kötü kokudan tutun spor rahatlığının yitirilmesi gibi birçok probleme neden olacaktır. 

Bir diğer husus ise kullanılan mevsimdir. Yukarıda bahsettiğimiz gibi yağmurlu bir havada, paraşüt kumaş tercihleri, yağmur suyunun kıyafetininiz tarafından emilmesinin önüne geçecek ve size üst düzey bir konfor sağlayacaktır.

Kumaşlardan, üç iplik kumaş seçeneği, özellikle sonbahar ve kış aylarında sıcak kalmak için doğru bir tercih olacaktır. Genellikle üç farklı iplikten örülmüş ürünler, kalınlıklarıyla bilinirler. Bu sayede de soğuklara karşı etkili çözümler sunarlar. Kumaşların genellikle ön ve arka yüzeyleri birbirinden farklıdır. Yünlü kumaşlar gibi çekme yapmayan bir kumaştır. Fakat yine de yıkama talimatlarına uygun bir şekilde temizliğini sağlamak, kullanım ömrünü uzatan bir konu olarak karşımıza çıkar. Üç tipi olsa da en kullanışlısı normal yani şardonsuz üç iplik kumaş olacaktır. Şardonsuz üç iplik kumaşın arka yüzeyi düzdür. Fakat buna rağmen en az şardonlu kadar sıcak tutar ve rahattır. Ayrıca şardonluda yaşanacak tüy dökme gibi problemlere de mahal vermez. Fakat şardonlu üç iplik kumaşlar, son derece rahat olması ve soğuğa karşı üst düzey korumalarıyla bilinirler. Bu yüzden özellikle soğuk kış aylarında rahatlık isteyen erkeklerin tercihleri olarak karşımıza çıkarlar.

Eşofman Paçası

Eşofman paçası hususunda özellikle son yıllarda moda olan dar paça ve jogger eşofman altları, öğrenciler ve dans gibi sporlarla uğraşan sporseverler tarafından sıkça tercih edilen modellerdendir. Paçalarınızın yerde sürüklenmesini ya da ayakkabınızın üstüne toplanmasını istemiyorsanız, bu modellere göz atabilirsiniz. Ayrıca hareketsiz bir paçaya sahip olmak, üst düzey bir hareket kabiliyetine de sahip olmaktır. Bu niteliğiyle birlikte, sporseverlerin ortak tercihi konumunda. Ayrıca jogger eşofman altları, özellikle soğuk ve rüzgarlı havalarda, içine rüzgar ve soğuğu geçirmez. Lastikli yapısı sayesinde, rüzgara karşı oldukça dayanıklıdır. Bu sayede konforun, hareket kabiliyetinin ve şıklığın yanında soğuğa karşı da etkin bir koruma sağlar.

Eşofman Kesimi

Özellikle son yıllarda, bol kesim eşofmanlar da en az dar kesim eşofmanlar kadar revaçta. Bu anlamda, daha fazla rahatlık ve hareket kabiliyeti isteyen erkek kullanıcılar, tercihlerini bu kesimden yana kullanılıyor. Özellikle dans gibi üst düzey hareket kabiliyeti isteyenlerin tercihleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. 

Kesimden kesime beden, fark eden bir konudur. Fakat standart olarak özellikle online alışverişte bel ve kalçadan ölçümlerin alınması gereklidir. Kadın ve erkeklere özel farklı beden tabloları bulunur. Ayrıca markadan markaya göre de beden tablolarında değişiklik olabilir. Bu durumları göz önüne alarak, beden tablosundan kendinize göre bir tercihte bulunmalısınız. Bol ya da dar kesim fark etmeden her eşofman altında, hatta kıyafette bedeninize uygun giyinmek hem daha rahat bir giyim hem de şık bir giyim için çok önemlidir. Bu nedenle bu hususu dikkate almalısınız.

Eşofman Rengi

Renk, birçok parça için önem teşkil eden bir konudur. Bu parçalardan birisi de eşofman altlarıdır. Mevsimlere göre bir renk tercih etmek doğru olacaktır. Özellikle yağmurlu ve yağışlı mevsimlerde giyilecek eşofmanların, daha koyu renklerde seçilmesi gereklidir. Çünkü olası bir ıslanma durumunda, açık renk eşofman altları, ıslaklığı daha çok belli edecektir. Ayrıca, bu mevsimlerde, çamur gibi problemler bir hayli fazladır. Bu gibi problemler yüzünden eşofman altınızın kirli gözükmemesi adına da koyu renkler tercih etmek önemlidir.

Renk seçimleri için bir diğer husus ise, kıyafet kombinlerinizdir. Çünkü, erkek giyiminde de kadın giyimi gibi kombinler önemlidir. Şıklığın ilk adım, eşofman altlarınızı doğru parçalarla kombinlemeden geçer. Bu yüzden, dolabınızdaki diğer parçaları da göz önünde tutarak renk tercihleri yapmanız gereklidir. Bu durum sizi daha uyumlu ve şık göstereceği gibi, kıyafet skalası anlamında da sizlere geniş bir tercih imkanı sunar.

Modafethi Eşofman Altı

Modafethi, dört farklı renk seçeneğiyle birlikte şardonlu üç iplik kumaş eşofman altı ürünleriyle, siz kullanıcıların karşısına çıkıyor. Uygun fiyat ve kaliteli üretim anlayışıyla hizmet veren Modafethi, kış aylarında hem spor görünüm kazanmanızı hem konforlu hissetmenizi hem de soğuğa karşı etkin bir şekilde korunmanızı sağlıyor. Gri, mavi, turuncu ve haki renk seçenekleriyle dolabınızdaki ürün çeşitliliğini artırmak istiyorsanız, sitemizin ilgili mağaza sayfalarına göz atabilirsiniz. Modafethi, alanında üstün hizmet, hızlı teslimat, uygun fiyat ve ürün kalitesiyle ürünlerini sizlere sunmanın haklı gururunu yaşıyor. Bu anlamda, eşofman altı alırken dikkat etmeniz gereken konulara dikkat etmeyerek, Modafethi eşofman takımlarını, gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Uzun ömürlü ve kaliteli bir eşofman takımınız olacağını garanti ediyoruz. Ayrıca 500TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 50TL hediye kuponumuzla da ekonomik bir alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Etiketler: eşofman altı
Kasım 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR